Allround Office

Allround Office en MVO

Wat is MVO?

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Allround Office & MVO

Allround Office heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in haar vaandel staan.  Wat doet Allround Office allemaal aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hieronder kunt u enkele zaken hierover vinden:

Gebruikt Kantoormeubilair

Allround Office houdt zich bezig met de verkoop van gebruikt kantoormeubilair en magazijnrichting. Dit betekent dat gebruikt meubilair nieuw leven in wordt geblazen. Gebruikt meubilair wordt in grote partijen opgekocht, nagekeken, en weer in kleinere partijen verkocht. Door deze cyclus houden wij het ondoordacht weggooien van nog zeer goed meubilair tegen.

Gescheiden afval

Door de grote partijen die binnen komen houden wij ook veel incourant meubilair over. Dit meubilair wordt op millieuvriendelijke manier afgevoerd. Hierbij demonteren wij het incourante meubilair en Gescheiden wij het:
1. Oud-ijzer
2. Hout
3. Plastic
4. Karton

Energiezuinig

Elk bedrijfspand van Allround Office wordt zorgvuldig nagekeken op energie gebied. Waar nodig wordt overtollige verlichting weggehaald en nieuw verlichtingsstraten aangelegd. 

 

Naast het bovenstaande zijn wij ook een samenwerking verband aangegaan met Stichting Kantoormeubel Recycling.  

 

 

 Downloads/links: