Allround Office

Levertijd & Garantie

Levertijd & Garantie

 

De levertijd word altijd vermeld bij onze producten.

 

voor onze nieuwe kantoormeubilair geld een levering termijn van 10 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Voor onze gebruikt kantoormeubilair geld een levering termijn van 1 werkdag tenzij het op voorraad is.

Anders geld de levering termijn van 5 werkdagen.

 

Wilt u eerder geleverd hebben vermeld dat A.U.B. bij u bestelling,dan gaan wij onze uiterste best doen eerder te leveren. voor een snellere levering rekenen wij geen extra kosten.

 

Zit er garantie op gebruikt kantoormeubilair?

 

Allround Office staat achter  haar gebruikte kantoormeubilair, daarom geven wij 12 maanden garantie op onze gebruikte kantoormeubelen, voorzien van een garantie certificaat.Normale slijtage van onderdelen,en stoffen zijn uitgesloten van garantie.Op gebruikte elektrische bureaus zit 1 maand garantie.Indien het gekochte product niet meer leverbaar is, dan word er door ons een alternatief aangeboden.

 

Zit er garantie op nieuw kantoormeubilair?

 

Op nieuw kantoormeubilair geven we standaard fabrieksgarantie. Afhankelijk van het product is dat 2 - 5 jaar fabrieksgarantie.Indien het gekochte product niet meer leverbaar is, dan word er door ons een alternatief aangeboden.

 

Allround Office Keurmerk

Ons gebruikte meubilair wordt goed gecontroleerd en indien goed gekeurd, voorzien van een Allround Office keurmerk sticker. Voordat een meubel een Allround Office keurmerk krijgt  dient het grondig gereinigd te zijn, compleet te zijn (inclusief legborden) en goed werkende onderdelen en mechanieken te hebben. Het zitmeubilair wordt extra gecontroleerd op de bekleding, schuim in zit- en rugkussens, goed rollende wielen, de gaslift en de degelijkheid van de onderstellen. De kantoormeubelen worden pas verkocht als ze voorzien zijn van een Allround Office keurmerk.  

 

 

 

 Levertijd & Garantie Levertijd & Garantie Levertijd & Garantie